LU-VI: 8:00 - 20:00
FacebookTwitterLinkedInYoutube

Blog

Home » Blog
HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound) este un tratament non-invaziv, fără efecte secundare utilizând ultrasunete de intensitate mare, iar rezultatul se exprimă prin: lifting, reducerea ridurilor, fermitate, tonifierea zonelor perioculare, frunte, pomeți, tonifierea zonelor perioculare, frunte, pomeți, tonifierea zonelor nasolabiale, bărbie, gât
4D - HIFU – APARATUL CARE TE MENȚINE VEȘNIC TÂNĂR
Criolipoliza - metodă inovativă de remodelare corporală localizată, prin înghețarea adipocitelor (celulelor grase), care în urma acestui procedeu sunt descompuse și eliminate din organism.
CRIOLIPOLIZA
Sindromul metabolic reprezintă un complex de factori de risc cardiovascular și metabolic: hipertensiunea arterială, obezitatea abdominală, modificarea toleranței la glucoză, dislipidemia.
SINDROM METABOLIC - CE ESTE, CUM SE MANIFESTĂ, CUM POȚI PREVENI
• Ce este obezitatea? • Care sunt cauzele obezității? • Cum se pune diagnosticul de obezitate? • Care sunt complicațiile obezității și cu ce boli frecvente este asociată? • Cum o prevenim și cum o tratăm?
OBEZITATEA - BOALA SECOLULUI
Pentru îmbunătățirea aspectului pielii și pentru menținerea tenului hidratat, fără pete și fără acnee, vă propunem o serie de soluții dermatologice optime - în așteptarea verii
HIDRODERMABRAZIUNEA - CUM NE PREGATIM TENUL PENTRU VARA
Ce este Microneedling-ul? Microneedling-ul sau tratamentul cu inductie de colagen propriu, reprezintă o procedură estetică ce presupune crearea de sute de micro-perforații la nivelul dermului, cu scopul de a stimula capacitatea naturală de vindecare a pielii, prin formarea de noi straturi de colagen și elastină. Terapia este recomandată tuturor tipurilor de piele și poate fi folosită pe ...
DERMAPEN 4 – VERSIUNEA INOVATOARE A  MICRONEEDLING-ULUI CU REZULTATE UIMITOARE PENTRU PIELE
Peelingul chimic este un tratament dermatologic destinat combaterii mai multor afectiuni cutanate. Metoda presupune aplicarea unui agent chimic pe piele, cauzand o distructie controlata a unei parti sau a intregului epiderm (cel mai superficial strat al pielii), determinand exfolierea si indepartarea leziunilor superficiale, urmate de regenerarea epidermului.
PEELINGUL CHIMIC FACIAL
Imbătrânirea este un proces complex, multifactorial, care afectează fiecare organ din corp, inclusiv pielea. Clinic, pielea îmbătrânită este caracterizată ca fiind subțire și uscată, cu riduri vizibile și elasticitate scazută.
Mezoterapia - tratament modern anti-aging
Anual, 33000 de cazuri de cancer de col sunt depistate in Uniunea Europeana si se inregistreaza 15000 de decese datorate acestei patologii. HPV este cea mai comuna infectie cu transmitere sexuala, iar persistenta anumitor tulpini ale virusului papiloma la nivelul colului uterin reprezinta cauza primara a cancerului de col. Cancerul cervical este a patra cea mai comuna forma de cancer al femeii la...
VIRUSUL PAPILOMA UMAN (HPV)
Diabetul zaharat reprezinta o tulburare metabolica caracterizata prin hiperglicemie (valori crescute ale concentratiei glucozei in sange), determinata de reducerea secretiei de insulina, reducerea sensibilitatii diferitelor tesuturi si organe la actiunea insulinei sau de combinarea celor doua mecanisme.
Diabetul zaharat
Aveți dureri sau disconfort abdominal care, fie se amplifică, fie dispare după masă? Vă simțiți balonat imediat după masă? Aveți senzaţia de sațietate precoce? Aveți arsuri la stomac? Greaţă? Indigestie? Eructaţii frecvente?
Helicobacter Pylori
FacebookTwitterLinkedInYoutube
© Copyright 2020
Centrul medical Misca