LU-VI: 8:00 - 20:00
FacebookTwitterLinkedInYoutube

Blog

Home » Blog
Imbătrânirea este un proces complex, multifactorial, care afectează fiecare organ din corp, inclusiv pielea. Clinic, pielea îmbătrânită este caracterizată ca fiind subțire și uscată, cu riduri vizibile și elasticitate scazută.
Mezoterapia - tratament modern anti-aging
Anual, 33000 de cazuri de cancer de col sunt depistate in Uniunea Europeana si se inregistreaza 15000 de decese datorate acestei patologii. HPV este cea mai comuna infectie cu transmitere sexuala, iar persistenta anumitor tulpini ale virusului papiloma la nivelul colului uterin reprezinta cauza primara a cancerului de col. Cancerul cervical este a patra cea mai comuna forma de cancer al femeii la...
VIRUSUL PAPILOMA UMAN (HPV)
Diabetul zaharat reprezinta o tulburare metabolica caracterizata prin hiperglicemie (valori crescute ale concentratiei glucozei in sange), determinata de reducerea secretiei de insulina, reducerea sensibilitatii diferitelor tesuturi si organe la actiunea insulinei sau de combinarea celor doua mecanisme.
Diabetul zaharat
Aveți dureri sau disconfort abdominal care, fie se amplifică, fie dispare după masă? Vă simțiți balonat imediat după masă? Aveți senzaţia de sațietate precoce? Aveți arsuri la stomac? Greaţă? Indigestie? Eructaţii frecvente?
Helicobacter Pylori
FacebookTwitterLinkedInYoutube
© Copyright 2020
Centrul medical Misca