LU-VI: 8:00 - 20:00
FacebookTwitterLinkedInYoutube

Dr. Abdulkader Jamal Eddin

Home » Medici » Dr. Abdulkader Jamal Eddin
Dr. Abdulkader Jamal Eddin
Medic specialist medicina internă - aflat în contract cu CJAS (consult gratuit în baza biletului de trimitere de la medicul de familie)

medic specialist medicină internă

 

Medicina internă se concentrează pe prevenirea, diagnosticul și tratamentul bolilor care afectează una sau mai multe organe interne, fiind un domeniu interdisciplinar care înglobează pneumologia, cardiologia, gastroenterologia, nefrologia, hematologia și oncologia. Consultul la un medic internist este recomandat atunci când simptomele sunt neclare sau când pacientul nu știe la ce specialist să se adreseze, evitând astfel consulturile inutile și direcționându-se către tratamentul adecvat.

În cadrul consultației de medicină internă, pacienții beneficiază de o evaluare completă, iar medicul internist, bazându-se pe anamneză, interpretarea testelor și investigațiilor, decide care sunt afecțiunile care necesită tratament specializat suplimentar.

Această specialitate tratează o gamă largă de boli, inclusiv afecțiuni cardiovasculare, respiratorii, digestive, renale, hematologice și metabolice. Printre acestea se numără hipertensiunea arterială, insuficiența cardiacă, bronșita cronică, hepatita, litiaza renală, anemiile și altele.

Consultația de medicină internă include o anamneză detaliată a pacientului, care furnizează informații esențiale despre istoricul medical, stilul de viață și factorii de risc, ajutând la diagnosticarea și tratamentul adecvat al afecțiunilor.

 

Servicii medicale

 


 

Carieră - educație, formare, experiență profesională

  • 2016 - Licenta doctor - medic, Universitatea de Medicina si Farmacie "Victor Babes" Timisoara

  • 2019 - 2024 - Medic rezident în Medicină Internă Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara

  • 2024 - Medic specialist Medicina interna

  • 2021 - prezent - Student doctorand. Univesitatea de Medicină si Farmacie Victor Babes Timisoara

 

Cursuri postuniversitare și participări la conferințe

  • Ecocardiografie transtoracică modul I-II

  • Ultrasonografie generală

 

Apartenența la societăți profesionale

  • Membru al Colegiului Medicilor din Romania

FacebookTwitterLinkedInYoutube

© Copyright 2024
Centrul medical Misca